ennlfr
ennlfr

Design & Color Awards

Design & Color Awards

DesignAndColorAwards

CONCEPT

In deze uitdagende periode waarin shows, beurzen en andere interactieve events afwezig blijven, is het hoogtijd om een positieve flow de kapperswereld in te sturen.

Ludovic Beckers (Art Director Curve-O) heeft daarom een nieuw idee in het leven geroepen, de Design & Color Awards int. 2020-2021, een ’never seen before’ online award.

Zoals we allen weten was bij vorige awards het bijeenbrengen van een model, styling, fotograaf en make-up een zeer hoge investering die enkel weggelegd was voor een selecte groep kappers.

Omwille van oa deze reden besloten we een democratischer model te lanceren op basis van een basis oefenhoofd (blanc paper) waarbij de kapper met een smartphone zelf zijn creatie in beeld brengt.

We volgen graag je creatief proces. Deel het op Instagram (@designandcolorawards) en activeer je publiek en fans met #designandcolorawards.

DE AWARDS / CATEGORIEEN

Deelnemende kappers aan de Design & Color Awards kunnen kiezen uit de categorieën design, color, updo/editorial en men’s.

Deadline om deel te nemen : 25 maart 2021

Design:

deze award gaat voornamelijk over de snit ondersteund door een sublieme kleurtechniek. Uiteraard is hier een sterke finishing van groot belang

Color:

deze award draait voornamelijk om een originele kleur, ondersteund door een sterke snit of finishing

Updo / editorial / “editorial stylist of the year”:

deze award legt de nadruk op braiding en up-do technieken. Zowel van magazine editorials tot avant-garde werk. Ook is de aanwezigheid van een kleurtechniek doorslaggevend.

Men’s:

deze award draait volledig om mannen. Alle stijlen zijn toegelaten. Het haar kleuren is geen must maar kan zeker versterkend werken.

Naast deze zijn er 4 extra Awards te winnen:

• Hairstylist of the Year: de winnaar van de titel hairstylist of the year moet minstens aan de categorieën design & color meedoen om kans te maken.

International Hairstylist award: ook kappers uit andere Europese landen dan België kunnen meedoen aan elke award en zullen meedingen voor de international award. De winnaar moet minstens aan 2 categorieën meedoen om kans te maken.

• Inspiring Salon of the year: deze award wordt uitgereikt aan het salonteam met de beste inzendingen. Het team moet inclusief de werkgever uit minimum 3 personen bestaan.

• InstAward: de foto met de meeste likes op de officiële Instagram pagina van Design & Color Awards, wint de InstAward. Zo snel mogelijk insturen is dus de boodschap!

 

Sharing is Caring

Nu is het aan jou om te schitteren

STAP 2 :
CREEER
je KAPSEL
STAP 3 :
FOTOGRAFEER
en UPLOAD

Met de steun van

Eleven Australia
Tribute
SalonKee-logo
febelhair
Woosh
Redken
Matrix
Wella
L'Oreal
Kevin Murphy
JOICO
Kiss
Showpony

Laat je inspireren

Met de steun van: